Volledig scherm
Het Oude Politiebureau in Ede. © DG

Restaurant Het Oude Politiebureau in Ede wordt Moeke Ede

EDE - Ede krijgt in de loop van dit jaar een vestiging van Moeke. Restaurant Het Oude Politiebureau gaat na een verbouwing verder onder die naam.

Een woordvoerder van eigenaar Meyer Beheer zegt dat er op dit moment nog wel wordt gewacht op de benodigde vergunningen. Want voor de beoogde naamswijziging moet het pand eerst worden verbouwd.

Bib Gourmand

Volledig scherm
Het Oude Politiebureau. © Raphael Drent

Een jaar geleden verkocht Edwin van den Oever het restaurant aan Meyer Beheer uit Etten-Leur. In oktober vertrok hij er. Van den Oever begon Het Oude Politiebureau in 2002.

De eetgelegenheid scoorde goed bij de gasten en de recensenten. Zo behaalde het restaurant een Bib Gourmand, ook wel een halve Michelinster genoemd. Voor het nectarinedessert met karnemelk, chocolade, rozemarijn en vlierbloesem kreeg Het Oude Politiebureau zelfs een 10 in een recensie van deze krant.

Meyer Beheer is in de regio ook eigenaar van Moeke Rhenen, het vroegere Tante Loes. In totaal beheert het bedrijf meer dan dertig horecagelegenheden over het hele land.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei