Volledig scherm
© Herman Stöver

Roofvogels scheren over het publiek in Harskamp

HARSKAMP - Een valk jagend op een nepduif vloog rakelings over het publiek. Een Amerikaanse zeearend spiedt vanuit de lucht of er in de vijver een lekkere vis rond zwemt. 

De roofvogelshow van Gerard en Bettine van den Brink op het terrein langs de Otterloseweg, waar vroeger de seinpost was, bood de toeschouwers een attractief en afwisselend programma. En hoewel het om een roofvogelshow ging, waren er ook demonstraties met andere vogels. Zo was er bijvoorbeeld ook een jagende noordelijke hoornraaf en een kroonkraanvogel die zijn leefgebied heeft in Afrika. 

Dinsdag en donderdag

Wie er vandaag niet bij kon zijn, die heeft nog meerdere kansen om de show te aanschouwen. Tot en met 30 augustus vliegen de vogels elke dinsdag en donderdag over het terrein aan de Otterloseweg. Info: devalkroofvogels.nl.

Volledig scherm
© Herman Stöver
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei