Schok na ruzie waarbij man (64) uit Gaanderen is doodgereden: ‘Feitelijk gewoon iemand vermoord zien worden’

update | videoEde is in shock. Een 64-jarige man uit Gaanderen is zaterdagavond overleden aan de verwondingen die hij opliep toen hij in die stad werd overreden. Een 36-jarige vrouw uit Ede zou volgens de politie bewust met haar auto over de man heen zijn gereden. De aanleiding zou een conflict over blikschade na een aanrijding zijn geweest.

15 reacties

 • Elisa deJong

  5 maanden geleden
  Natuurlijk vervelend, dat je blikschade veroorzaakte.. maar een minimale verzekering vergoed het. Misschien was ze niet verzekert? Maar om dan zoiets te doen?! Werkelijk niet te bevatten. Je kan dan bedenken, dat je iemand doodt. Nu kan ze ca 12 jaar nadenken.. laat dit “gedrag” een les voor iedereen zijn.
 • Pieter-Jan Hulsbosch

  5 maanden geleden
  Johan Wolters, wanneer is er dan iemand voor een gelijk delict, jarenlang gestraft? Neem aan dat jij dat weet aangezien jij je erin verdiept hebt.
 • Marjan hutten

  5 maanden geleden
  Vraag me wel de afkomst af van die vrouw.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  5 maanden geleden
  De mensheid gaat naar de knoppen, fatsoen en geduld, begrip, niks meer. Allemaal korte lontjes, allemaal eeuwig op de tenen getrapt, allemaal gediscrimineerd, beledigd
 • Ankie Bronckhorst

  5 maanden geleden
  De mannen in België worden moord ten laste gelegd. Hier blijft het bij doodslag. Dat scheelt nogal in de strafoplegging, maximaal 15 jaar of 30 jaar. Zij heeft hem meerdere keren doelbewust overreden en dan zou ik moord ten laste leggen om een zo hoog mogelijke strafeis op te kunnen leggen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei