Volledig scherm
Jong Belegen, zes man en één vrouw sterk, oefent in Cultura onder leiding van docent Rob Halewijn (paarse blouse). © Herman Stöver

Slotconcert Rockin' Old School uitverkocht

EDE - Het slotconcert ROS Pakt Uit van de eerste editie van Rockin' Old School Ede, zondagmiddag in Cultura, is compleet uitverkocht. Alle 200 kaarten voor het optreden van rockende 60-plussers zijn uitgegeven.

Acht weken lang hebben ongeveer dertig 60-plussers uit vooral Ede en Bennekom zich onder leiding van Rob Halewijn, Rob Bouwers en Joop van Liere voorbereid op het concert.

Vorige eeuw
De Gelderlander heeft de artiesten met een serie verhalen gevolgd. Er zijn vier bands geformeerd (Jong Belegen, Zestig Tinten Grijs, Band B en The 7 Sixties Band) die vooral nummers uit de vorige eeuw (Suzie Q, I Can Help, Fire etc.) zullen laten horen.

Concert
Het concert begint zondagmiddag om 14.30 uur in Cultura in Ede. Vrijdag werden tijdens de laatste repetities de puntjes op de i gezet. Inmiddels wordt er al volop gewerkt aan tweede en derde edities van het muziekspektakel voor 60-plussers in Ede.

De Vallei