Vitor Almeida en partner uit Portugal sleepten de hoofdprijs in de wacht van het allerlaatste World Living Statues Festival in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Vitor Almeida en partner uit Portugal sleepten de hoofdprijs in de wacht van het allerlaatste World Living Statues Festival in Arnhem. © World Statues Festival

Statues by Night in Ede wordt nu een NK overdag

updateEDE - Het Nederlands kampioenschap Living Statues wordt op 5 juli (14.00 - 18.00 uur) in het centrum van Ede gehouden. Dat meldt organisator Robin Hagen. Het is de bedoeling dat het daar meerdere jaren blijft. Daar wordt nu aan gewerkt. Tot vorig jaar huisvestte Ede Statues by Night.

4 reacties

 • Gelderse Gravin

  1 jaar geleden
  Las later een artikel waar niet op gereageerd kan worden (?)  dat dit evenement een kostenplaatje van 40.000 euro met zich meebrengt. De gemeente klaagt over tekorten jeugdzorg, zelf denk ik aan de enorme armoede en honger onder ons dorpsgenoten. Wij moeten afzien van dit prachtige gebeuren, wij hebben monden te voeden. 
 • Gelderse Gravin

  1 jaar geleden
  ik weet van wie de neerwaartse duim is.....
 • Gelderse Gravin

  1 jaar geleden
  Zo "beeldig" , soms zelfs ontroerend.... living statues .  Dat ons dorp de eer krijgt dít  NK te houden is fantastisch. Eindelijk iets moois in het vooruitzicht , ook om Ede eens positief op de kaart te zetten . Geen egotripperij , ik fiets harder dan jij....maar voor iedereen een uitje ! See you . 
 • miriam kruiff

  1 jaar geleden
  Met dank aan gemeente Arnhem die alles laat verdwijnen uit Arnhem zet nog maar zo,n nutteloos geel tent neer wat een speeltje was van een wethouder van 2 ton waar niets gebeurde Arnhem is een stad maar lijkt een dorp geen kermis meer opdat we geen plein meer hebben omdat er 2 maal in de week markt is laat er auto,s staan als er geen markt is zo los je het parkeren ook wat op

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Dit is waarom de Britse variant alle alarmbellen af laat gaan
  Play

  Dit is waarom de Britse variant alle alarmbel­len af laat gaan

 2. Zwaar ongeluk: bestuurder PostNL-busje aangehouden
  Play

  Zwaar ongeluk: bestuurder Post­NL-bus­je aangehou­den

De Vallei