Bloedsporen in de flat in Ede na de steekpartij.
Volledig scherm
PREMIUM
Bloedsporen in de flat in Ede na de steekpartij. © DG

Steekpartij Ede lijkt werk van doorgedraaide flatbewoner: ‘Een dag eerder stonden nog drie politiewagens voor zijn huis’

EDE - De steekpartij aan de Rembrandtlaan in Ede lijkt het werk van een doorgedraaide flatbewoner. Het slachtoffer - dat met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis is vervoerd - zou twee verdiepingen lager in het appartementencomplex wonen.

4 reacties

 • berrie den vossen

  1 dag geleden
  wat 'n reacties, wat 'n reacties...wanneer iemand 'n eetprobleem heeft is dat dan de schuld van de lepel? is er ook niet zoiets als 'OPVOEDING' ? 'n mes is 'n mes. het verschil ligt 'm in het feit wie 'm vasthoudt. 'n beetje weldenkend mens snapt dit toch wel? of toch niet?
 • Marleen Verstraeten

  2 weken geleden
  Dascha, aangifte doen. Anders verandert er nooit iets. Messen vallen ook onder de wapenwet en welke gek geeft zoiets aan andermans kinderen?
 • Dascha Block

  2 weken geleden
  Wat schetst mijn verbazing mijn zoon wint gewoon een zakmes op de huidige kermis in Ede. Waar is de controle dat dit geen prijzen mogen zijn op een evenement waar voornamelijk pubers heengaan in de avond. Hoe kan je als ouders en politie een veilige leefomgeving creëeren, als exploitanten deze rotzooi in hun tent mogen hebben en uitdelen. Waarom is daar geen controle op en wordt de tent gesloten. Mijn zoon zei dat het een doosje van 10 was en hij de laatste had er lopen dus minimaal 9 zakmessen
 • A. Diepeveen

  2 weken geleden
  Bijzonder dat mensen ineens zo vaak messen trekken. Begrijp het absoluut niet. Ook zie ik geen films of dergelijke waar dit gebeurt. Raar hoor!

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei