De 15-jarige scholiere Koosje Kooij wil volgend schooljaar meedoen met School at Sea, waarbij een zeilschip in een half jaar naar de Cariben zeilt en weer terug. Hiervoor heeft ze 25.000 euro nodig, dit geld wilt ze inzamelen door sponsering en een loterij.
Volledig scherm
PREMIUM
De 15-jarige scholiere Koosje Kooij wil volgend schooljaar meedoen met School at Sea, waarbij een zeilschip in een half jaar naar de Cariben zeilt en weer terug. Hiervoor heeft ze 25.000 euro nodig, dit geld wilt ze inzamelen door sponsering en een loterij. © Herman Stöver

Straks doet Koosje 5 gym op een zeilschip, nu zamelt ze alvast 25.000 euro in: ‘Ik wil zoveel mogelijk leren’

Een half jaar lang niet naar school fietsen, maar les krijgen midden op de oceaan. Met School at Sea wil Koosje Kooij (15) in oktober naar de Cariben zeilen en weer terug. Voor dit avontuur moet de Edese scholiere nog wel een bedrag van 25.000 euro bij elkaar weten te brengen.

1 reactie

  • A.M. Berben

    2 jaar geleden
    Een of andere luxe hobby en daarvoor de hand ophouden bij de goegemeente? In mijn beleving is crowd funding voor mensen die ergens geopereerd moeten worden of winkels die graag willen blijven bestaan, in elk geval activiteiten met een herkenbaar sociaal/medisch doel, niet iemands privé hobby.