Supermarkt als broeinest voor corona? ‘Het is hard werken de klant bewust te maken’

videoEDE/ WAGENINGEN - Nu scholen, winkels en bedrijven op slot gaan, vormen supermarkten en drogisterijen hotspots waar het coronavirus zich snel kan verspreiden. Dat stelt personeel en ondernemers voor lastige keuzes. ,,We vragen mensen zelf hun winkelmandje schoon te maken.’’

5 reacties

 • willy

  2 jaar geleden
  Ook de bouwmarkt is een broeinest! De gangpaden zijn vaak maar 130cm breed,hoe passer je dan iemand? Ik zie personeel ook angstig kijken met zoveel mensen die op ze afloopt met tig vragen.
 • Patricia

  2 jaar geleden
  Ter overweging: de gemeente faciliteert de bezorging van boodschappen aan huis.
 • Klaas

  2 jaar geleden
  Ingrijpen aub.
 • Mariangel

  2 jaar geleden
  In deze coronavirustijd,  zou ik het zeer wenselijk vinden dat niet alleen in de winkels, maar ook zeer zeker online paracetamol, handgel en een simpele thermometer gewoon te verkrijgen moeten zijn... maar online staat al dagen lang - tijdelijk niet voorradig -dus dan -moeten- mensen wel naar de echte winkel van het kruidvat, het trekpleister en de etos etc. en zo kom je -letterlijk noodgedwongen-, in aanraking met andere mensen, terwijl daar niemand op zit te wachten in deze tijd. En het zijn niet alleen de bovengenoemde artikelen, maar online is het nagenoeg -leeg-of -uitverkocht-.
 • AnZo

  2 jaar geleden
  Ah, daarom staat meneer de filiaalchef in de nek te hijgen van de kassier.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei