Werk, enige tijd geleden, aan de Selterskampweg, nog altijd een belangrijke noordzuidverbinding aan de oostrand van Bennekom.
Volledig scherm
Werk, enige tijd geleden, aan de Selterskampweg, nog altijd een belangrijke noordzuidverbinding aan de oostrand van Bennekom. © Tamara Reijers

Tellingen van sluipverkeer in oostelijk deel Bennekom

BENNEKOM - Waar gaat het verkeer naar toe dat door Bennekom-oost rijdt en hoeveel verkeer rijdt er eigenlijk? De gemeente Ede gaat dat tot volgende week woensdag onderzoeken. Er zijn veel klachten van bewoners over sluipverkeer.

2 reacties

  • RechtvanSpreken

    4 jaar geleden
    In kaart brengen van het probleem is op zich natuurlijk prima, maar laten we eerlijk zijn, een echte oplossing voor sluipverkeer is er niet. Iedereen over de dreeslaan en andere grotere wegen geeft een enorme opstopping. De enige juiste optie is extra asfalt maar dan loop je weer tegen een volgende serie problemen aan. Ik wens onze bestuurders veel wijsheid! 
  • Veluwnaar

    4 jaar geleden
    Ik weet uit ervaring dat in dat deel van Bennekom zeer veel auto- en vrachtverkeer rijdt. Ook zeer vaak veel harder dan de toegestane 30 KM. Het valt ook op dat er bepaalde automerken van Duitse origine daar debet aan zijn.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei