Volledig scherm
© Herman Stöver

Terreur: dus geen bus

ValleivolkJohn van Vreeswijk werkt in de zorg in het buitengebied van Renswoude. ,,En dat ligt  dus in de provincie Utrecht merkte ik net hier op station Veenendaal-de Klomp.’’

Vanwege de terreurdreiging deze maandag rijdt de bus in deze provincie  niet, in ieder geval tot vanavond zes uur. ,,Maar ik heb gelukkig heel lieve collega’s die mij zo meteen met de auto op komen halen. Het is natuurlijk ook maar heel klein leed vergeleken met wat er daar in Utrecht allemaal gebeurd is. Dat wil ik in de  verste verte niet vergelijken, dat is volstrekt onvergelijkbaar. Maar dat neemt niet weg dat ik heel blij ben met mijn collega’s. En zij kennelijk gelukkig ook met mij. Anders zouden ze mij toch niet komen ophalen.’’

Valleivolk (754)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De mopperende boer is van alle tijden, maar deze opstand gaat de geschiedenisboeken in
    PREMIUM

    De mopperende boer is van alle tijden, maar deze opstand gaat de geschiede­nis­boe­ken in

    EDE/ SINT HUBERT - Nog nooit vertoond is het, wat er deze week gebeurde. Met eerder als opwarmer boerenprotesten in verschillende provincies en twee weken geleden ook al een flinke demonstratie, trokken woensdag ongekend veel tractoren naar Den Haag uit protest tegen kabinetsplannen voor de terugdringing van de veestapel. ,,Als je het in de geschiedenis bekijkt, is hier zeker wat gebeurd.”

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei