Tini (101 jaar), die de Spaanse griep nog meemaakte, krijgt de eerste coronaprik: ‘Ze weet hoe gevaarlijk een pandemie kan zijn’

VIDEO + updateBENNEKOM - Vanaf deze week worden bewoners van verpleeghuizen gevaccineerd tegen het coronavirus. Demissionair minister Hugo de Jonge is vanmiddag aanwezig bij de eerste vaccinatie in verpleeghuis Opella Walraven in Bennekom.

3 reacties

 • J Nicolai

  2 maanden geleden
  Een hele leeftijd, 101. Dan ben je op zijn vroegst begin 1920 geboren. De Spaanse griep duurde van 1918-1920. Straf geheugen ook voor een 101-jarige.
 • Marc null

  2 maanden geleden
  De Spaanse griep meegemaakt en de A griep in 1956. Virussen komen en gaan maar de mens doet er alles aan om de natuur te sturen. De natuur kun je niet sturen. Helaas virussen zijn er erge en minder erge maten. Gewoon door gaan met normaal leven en de ouderen en de zieken beschermen maar niet de wereld stuk zetten. Dat heeft te veel sociale en economische gevolgen
 • Edwin

  2 maanden geleden
  101 jarigen een vaccinatie geven terwijl er ook heel erg zieke kinderen jonger dan 18 zijn die de vaccinatie harder nodig hebben dan deze mevrouw. Ik gun iedereen een vaccinatie maar de overheid stelt de prioriteit mijns inziens verkeerd.

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Jonathan loopt elke dag 14 kilometer voor de daklozen
  Play

  Jonathan loopt elke dag 14 kilometer voor de daklozen

 2. Verkeer in Arnhem vast door botsing tussen truck en auto
  Play

  Verkeer in Arnhem vast door botsing tussen truck en auto

De Vallei