Volledig scherm
PREMIUM
Nu is het verboden, maar een paar jaar geleden lieten de Bennekomse kinderen op Koningsdag nog ballonnen op. © Tamara Reijers

Toch een vleugje Koningsdag in Bennekom

BENNEKOM - De Stichting Koningsdag Bennekom organiseert dit jaar geen activiteiten, vanwege een tekort aan vrijwilligers. Toch kunnen Bennekommers zaterdag toch een beetje het Koningsdaggevoel ervaren.

,,Is er zelfs geen kleedjesmarkt?’’ Rineke Graveland uit Wageningen, reageert vol ongeloof op het nieuws dat er in Bennekom dit jaar geen activiteiten worden gehouden met Koningsdag. ,,Ik kom dan wel uit Wageningen, maar ik heb ook jaren in Bennekom gewoond. Koningsdag is daar altijd heel gezellig en leuk voor de kinderen. Ballonnen oplaten en de versierde fietsen. Jammer dat het niet doorgaat dit jaar’’, zegt de Wageningse terwijl ze door de Dorpsstraat loopt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei