Tonnie E. krijgt een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van 10 jaar met TBS voor de gewelddadige moord op Shelley uit Ede.
Volledig scherm
Tonnie E. krijgt een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van 10 jaar met TBS voor de gewelddadige moord op Shelley uit Ede. © videostill

Tonnie E. in hoger beroep tegen tien jaar cel met tbs voor gewelddadige dood Shelley (22)

EDE - Tonnie E., die juni vorig jaar zijn vriendin om het leven bracht, gaat in hoger beroep. De rechtbank veroordeelde de 24-jarige Edenaar tot eerder tien jaar cel en tbs met dwang.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  6

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei