Volledig scherm
Yanaika Louis met Jarin. © Herman Stöver

Tweede is op komst

VALLEIVOLKYanaika Louis ziet uit naar het nieuwe jaar 2019, zegt ze terwijl ze met haar zoon Jarin zaterdag aan het winkelen is in Ede-Centrum. 

,,Ik word gelukkig van mijn gezin en dat wordt dit jaar allemaal nog eens leuker en groter, omdat we in mei ons tweede kindje verwachten. Dat vind ik echt iets om blij van te worden.’’

En er staan nog meer positieve veranderingen op stapel: ,,We gaan dit jaar verhuizen. Binnen Ede, naar een fijn huis met een tuin en een flinke zolder om spullen op te bergen. Dat is met de kinderen wel zo fijn, dan kunnen ze nog meer buiten spelen. Ede bevalt ons prima, dus we hadden geen plannen om naar elders te verhuizen. Daarom moet 2019 weer een topjaar voor ons worden, dat gaat goed komen.’’

Valleivolk (725)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei