Op voormalig militair terrein de Kop van Deelen, tussen Ede en Arnhem, zullen in de toekomst tweehonderd asielzoekers worden opgevangen. Omdat er nog veel werkzaamheden op het terrein uitgevoerd moeten worden, duurt het nog even voordat het zover is.
Volledig scherm
PREMIUM
Op voormalig militair terrein de Kop van Deelen, tussen Ede en Arnhem, zullen in de toekomst tweehonderd asielzoekers worden opgevangen. Omdat er nog veel werkzaamheden op het terrein uitgevoerd moeten worden, duurt het nog even voordat het zover is. © Herman Stöver

Tweehonderd asielzoekers moeten nog even wachten: opvang Kop van Deelen pas later dit jaar gereed

De asielzoekersopvang in Deelen, tussen Ede en Arnhem, gaat toch niet in oktober open. Die verwachting, eerder uitgesproken door het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), blijkt niet realistisch. Er moet eerst nog het nodige werk worden verricht.

0 reacties

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”

In samenwerking met indebuurt Ede