De voormalige recreatiewoningen worden elk omgebouwd tot twee appartementen.
Volledig scherm
PREMIUM
De voormalige recreatiewoningen worden elk omgebouwd tot twee appartementen. © Avodah

Vakantiepark wordt woonzorgvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking

LUNTEREN - De Droomwens, een vakantiepark aan de Boslaan in Lunteren, wordt een woonzorgvoorziening. De zespersoons vakantiehuizen worden omgebouwd tot woningen voor mensen met een beperking. 

8 reacties

 • J Thijs

  1 maand geleden
  Geweldig dat reageerders kritiek hebben op een zorgplan waar zij de inhoud niet goed van kennen. Er is een groot tekort, deze goede initiatieven kunnen helpen deze gaten op te vullen. In plaats van kritiek te plaatsen kunnen de reageerders zelf zoiets opzetten en de in hun ogen enorme winsten opstrijken.
 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  Dit is een perfect idee, zoiets bedoel ik met mijn laatste zin (als dat geplaatst wordt...). Ik ga condooms kopen! Foutparkeerder vindt nieuw condoom op auto plus briefje met bijzondere boodschap https://www.gelderlander.nl/auto/foutparkeerder-vindt-nieuw-condoom-op-auto-plus-briefje-met-bijzondere-boodschap~a6267f40/
 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  Ik was gisteren opzoek naar een woonzorgcentrum ivm post. Toen kwam ik er achter hoeveel (zo ongeveer, dus het zijn er nog veel meer) er bestaan voor mensen met een geestelijke beperking. Vind het schrikbarend hoog. Waarom zijn er zoveel mensen met een geestelijke beperking? Is daar een reden voor waar wat aan gedaan moet worden? Één weet ik er al. Zo hoort de politiek ook te denken, oorzaak gevolg, op alle gebieden en met langdurigeoplossingen komen. Niet max. 1 jaar vooruit kijken.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Marijke Wissink Nieuw-Wehl Een mooi initiatief, kleinschalig mét dagbesteding. Of de opzet nou op deze manier gerealiseerd wordt of dat het een stichting is, er gaat altijd overheidsgeld naar toe. In ons dorp is een grote zorginstelling voor meervoudig gehandicapte mensen, van licht tot zwaar, gaat veel geld naar toe, al het personeel, de gebouwen, verbouw en nieuwbouw, de dagbesteding. Busjes rijden af en aan om bewoners er naar toe te brengen. Óók deze mensen hebben recht op prettig wonen.
 • Theo Binnendijk

  1 maand geleden
  @J.M.Horst, mogen deze mensen a.u.b. een zinvolle dagbesteding hebben, waar ze ook nog eens gasten van buiten ontvangen en waardering krijgen. Denkt u nu echt dat hieraan verdiend gaat worden? Of dat dit big business is?
 1. Omstanders duwen auto persfotograaf opzettelijk met shovel in sloot in Lunteren: ‘Dit is levensgevaarlijk’
  PREMIUM
  Video
  42

  Omstanders duwen auto persfoto­graaf opzette­lijk met shovel in sloot in Lunteren: ‘Dit is levensge­vaar­lijk’

  LUNTEREN - Een persfotograaf en zijn vriendin zijn maandagavond in Lunteren aangevallen door omstanders tijdens een vermeende autobrand. De auto van de fotograaf werd opzettelijk in de sloot geduwd met een shovel en vervolgens ook nog op de kop gegooid. Twee mannen zijn aangehouden en zitten nog vast. Betrokkenen reageren geschokt op de gebeurtenissen.

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschilderd
  Play

  Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschil­derd

 2. Grote brand in paardenstal in Bemmel, rook in Nijmegen te zien
  Play

  Grote brand in paarden­stal in Bemmel, rook in Nijmegen te zien

De Vallei