Art de Vos met zijn boek Gordel van Geweld.
Volledig scherm
PREMIUM
Art de Vos met zijn boek Gordel van Geweld. © Christina van Schie

Van de ENKA naar de Oost: het verhaal van de familie Navest

EDE - Auteur Art de Vos hoorde bij toeval van het verhaal van de familie Navest waar hij een boek genaamd 'Gordel van Geweld’ over uitbrengt. ,,Ik ben lid van een motorclub en Ceel Navest, de zoon uit het boek, was een motorvriend van me.” Bij een kampeersessie op een veld in Lunteren bracht Ceel zijn moeder Trijntje mee naar het kampvuur.

0 reacties

 1. Deel gevangen rivierkreeftjes Proosdijvijver gemerkt: ‘Zo kunnen we inschatten hoeveel er nu zitten’

  Deel gevangen rivier­kreef­tjes Proosdij­vij­ver gemerkt: ‘Zo kunnen we inschatten hoeveel er nu zitten’

  EDE - Opnieuw zijn de fuiken en korfjes gezakt in de Edese Proosdijvijver. De Amerikaanse rivierkreeftjes worden daar de komende weken weer opgevist. Net als in de maanden juni en juli, toen er uiteindelijk liefst 11.000 exemplaren uit de vijver van zo'n 2,5 hectare werden gehaald. De onderzoekers dachten destijds dat ze ongeveer 90 procent van de aanwezige populatie hadden gevangen.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei