De verbindingsweg van de A30 naar de A12 is tijdelijk dicht geweest door een ongeluk.
Volledig scherm
De verbindingsweg van de A30 naar de A12 is tijdelijk dicht geweest door een ongeluk. © Rijkswaterstaat

Verbinding A30 naar A12 was even dicht door ongeluk: veel files rond knooppunt Maanderbroek

EDE - Door een ongeluk op de verbindingsweg van de A30 vanuit Lunteren naar de A12 richting Arnhem is dit stuk snelweg tijdelijk dicht geweest. Het zorgt voor veel files rondom knooppunt Maanderbroek.

 1. Wel een opvang voor asielzoekers en arbeidsmigranten, maar geen appartementen in Deelen? Frank (62) begrijpt er niets van
  PREMIUM
  12

  Wel een opvang voor asielzoe­kers en arbeidsmi­gran­ten, maar geen appartemen­ten in Deelen? Frank (62) begrijpt er niets van

  Frank Hogestijn (62) snapt er niets van. De gemeente Ede ziet geen heil in zijn plan verblijven aan toeristen te verhuren in Deelen, omdat een ‘te groot en weinig onderscheidend aanbod’ kan leiden tot vaste bewoning of de komst van arbeidsmigranten. Ondertussen verrijst om de hoek mogelijk wél een groot opvangcentrum voor asielzoekers en arbeidsmigranten.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei