Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Vijftal schopte man tegen het hoofd op Museumplein in Ede

EDE - De politie zoekt vijf mannen die naar nu blijkt vorige maand een man ernstig hebben mishandeld in het uitgaanscentrum van Ede. Dat gebeurde na een eerdere botsing op de Molenstraat ter hoogte van de Slijpkruikweg, waarbij het latere slachtoffer een vrouw raakte.

De politie vermoedt dat beide incidenten met elkaar te maken hebben.

Volgens de politie werd de man zondagavond 17 juni na 19.30 uur op het Museumplein aangevallen door het vijftal. De politie noemt het geweld dat tegen hem is gebruikt 'ernstig'. De aanvallers schopten hem tegen zijn hoofd terwijl hij op de grond lag. Het is niet duidelijk of hij ernstig gewond raakte en hoe het nu met hem gaat.

Het is niet duidelijk waarom de politie het incident nu pas meldt. Waarschijnlijk is dat omdat er nog geen verdachte is aangehouden. De politie roept getuigen van de mishandeling op zich te melden.

Tip, aanvulling of correctie? Stuur een berichtje via Facebook of Whatsapp ons: 06-13322268.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei