Voedselbank-klant wil niet in de krant, maar wel in het journalistiek theater

videoEDE - Het eerste journalistieke theaterstuk van de Gelderlander, maandag in de voedselbank in Ede, smaakte naar meer, stellen bezoekers en betrokkenen. Ook al was de inhoud soms spannend. ,,Ik heb écht het verhaal van de Voedselbank proberen te vertellen.’’

5 reacties

 • de gelderse gravin

  4 jaar geleden
  ps Heeft u het al gehoord ? de WEpod gaat niet rijden, maar ach....dat kan de gemeente kennelijk wél lijden !  
 • Lezer

  4 jaar geleden
  Zeg maar JE tegen U Gravin en een heel goed initiatief van DG en ik hoop dat B&W jou teleurstelling in hen zullen lezen of te lezen krijgen.
 • de gelderse gravin

  4 jaar geleden
  Dank voor uw doordachte bemoedigende reactie, die zeker en vast gewaardeerd wordt !
 • de gelderse gravin

  4 jaar geleden
  Had er graag bij willen zijn, maar was verhinderd helaas. Had het chique gevonden als een heuse ,  échte Edese wethouder aanwezig was geweest of wat te denken van de burgemeester himself ? B & W zijn altijd en overal te vinden en dit, het belangrijkste.....laten ze aan hun verfijnde, delicate neus voorbij gaan ! Een gemiste kans...voor B & W in de zgn voedselvallei. Tot volgend jaar !
 • Lezer

  4 jaar geleden
  Bitter genoeg ben je in ieder geval verzekerd van voldoende publiek, jong en oud. Misschien een item om op te nemen in de show. In Arnhem zijn we druk bezig om de stad armoede vrij te maken en dus ook zal de voedselbank snel verdwijnen. Maar goed initiatief Gelderlander, deze onnodige ellende voor veel mensen moet zoveel mogelijk in de spotlight, dat moet spoedig aangepakt worden.

In samenwerking met indebuurt Ede