Voedselbank-klant wil niet in de krant, maar wel in het journalistiek theater

videoEDE - Het eerste journalistieke theaterstuk van de Gelderlander, maandag in de voedselbank in Ede, smaakte naar meer, stellen bezoekers en betrokkenen. Ook al was de inhoud soms spannend. ,,Ik heb écht het verhaal van de Voedselbank proberen te vertellen.’’

5 reacties

 • de gelderse gravin

  2 jaar geleden
  ps Heeft u het al gehoord ? de WEpod gaat niet rijden, maar ach....dat kan de gemeente kennelijk wél lijden !  
 • Lezer

  2 jaar geleden
  Zeg maar JE tegen U Gravin en een heel goed initiatief van DG en ik hoop dat B&W jou teleurstelling in hen zullen lezen of te lezen krijgen.
 • de gelderse gravin

  2 jaar geleden
  Dank voor uw doordachte bemoedigende reactie, die zeker en vast gewaardeerd wordt !
 • de gelderse gravin

  2 jaar geleden
  Had er graag bij willen zijn, maar was verhinderd helaas. Had het chique gevonden als een heuse ,  échte Edese wethouder aanwezig was geweest of wat te denken van de burgemeester himself ? B & W zijn altijd en overal te vinden en dit, het belangrijkste.....laten ze aan hun verfijnde, delicate neus voorbij gaan ! Een gemiste kans...voor B & W in de zgn voedselvallei. Tot volgend jaar !
 • Lezer

  2 jaar geleden
  Bitter genoeg ben je in ieder geval verzekerd van voldoende publiek, jong en oud. Misschien een item om op te nemen in de show. In Arnhem zijn we druk bezig om de stad armoede vrij te maken en dus ook zal de voedselbank snel verdwijnen. Maar goed initiatief Gelderlander, deze onnodige ellende voor veel mensen moet zoveel mogelijk in de spotlight, dat moet spoedig aangepakt worden.
 1. Achtervolging door politie vanaf Duitse grens eindigt in horrorcrash: 18-jarige bestuurder zwaargewond
  video | update

  Achtervol­ging door politie vanaf Duitse grens eindigt in horror­crash: 18-jarige bestuurder zwaarge­wond

  OTTERLO - Op de Arnhemseweg in Otterlo is rond 02.00 uur donderdagochtend een eenzijdig ongeluk gebeurd . Daarbij is de 18-jarige autobestuurder zwaargewond geraakt. De horrorcrash vond plaats tijdens een achtervolging. De auto werd gezocht nadat het kenteken bij het passeren van de Duitse grens door een camera werd herkend. De auto stond gesignaleerd omdat er iets mee aan de hand was.
 2. Kater voor Otterlose vriendengroep: 3,5 jaar na ‘babyborrel’ in Arnhem alsnog straf geëist voor matpartij
  PREMIUM
  2

  Kater voor Otterlose vrienden­groep: 3,5 jaar na ‘babyborrel’ in Arnhem alsnog straf geëist voor matpartij

  ARNHEM/ OTTERLO – Het had een memorabele avond in Arnhem moeten worden ter ere van het aanstaande vaderschap van één van hen. Onvergetelijk werd 10 september 2017 voor zeven vrienden uit Otterlo, maar niet vanwege de gezelligheid. Voor de Arnhemse rechtbank werd woensdag 1.500 euro boete geëist voor elk van hen, omdat ze bij de taxistandplaats slaande ruzie kregen.

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Theatermaker Leo in tranen, nu hij eindelijk weer een lach kan brengen
  Play

  Theaterma­ker Leo in tranen, nu hij eindelijk weer een lach kan brengen

 2. Hoge Raad wijst herziening Arnhemse villamoord af
  Play

  Hoge Raad wijst herziening Arnhemse villamoord af

De Vallei