Volledig scherm
Boer Wim met zijn Marit en presentatrice Yvon Jaspers van Boer Zoekt Vrouw. © KRO NCRV

Voor alle fans: Boer Zoekt Vrouw trapt nieuw seizoen af met sneak preview in Ede

EDE - De Edese Pathé-bioscoop is op zaterdag 31 augustus het toneel van een speciale voorvertoning van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de tv-hit Boer Zoekt Vrouw. Volgens de KRO-NCRV is de ‘sneak preview’ speciaal bedoeld voor leden van de omroep die trouwe volger zijn van het programma. 

Het elfde seizoen van de populaire zoektocht naar de liefde van tien boeren onder leiding van Yvon Jaspers begint op zondag 1 september op NPO1. 

De bezoekers van de Sneak Preview krijgen de uitzending zaterdagmiddag al te zien. Bovendien zijn met de boeren Jaap, Wim, Michelle en Steffie verschillende oud-deelnemers aan het programma aanwezig. 

Een woordvoerster van KRO-NCRV wil niet zeggen hoeveel kaarten nog beschikbaar zijn. De Edese bioscoop heeft zeker 1.000 zitplaatsen. Het evenement duurt van 14.30 tot 16.00 uur. Een kaartje voor 1 persoon kost 7,95 euro. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei