In een auto gevonden heroïne (archiefbeeld)
Volledig scherm
PREMIUM
In een auto gevonden heroïne (archiefbeeld) © West Midlands Police

Vrouw is blij dat ze werd aangehouden met een kilo heroïne op zak: ‘Ging als een kip zonder kop’

EDE – De tien dagen die ze vastzat, waren een ‘hel’. Maar een 30-jarige vrouw uit Gorinchem zei vrijdag op de rechtbank dat ze ook blij was dat ze op de A12 bij Ede werd aangehouden met een kilo heroïne in een tasje naast zich. ,,Ik zie het als een groot geluk.”

3 reacties

 • G.J. Guilik

  1 week geleden
  Geen wonder dat Nederland wereldwijd bekent staat als een ideaal drugsland waar de straffen een lachertje zijn. Hoop dat die officier van justitie geen kinderen heeft die ooit verslaafd raken aan die rot troep waarvoor zij net iemand een tik op de vingers voor heeft gegeven.
 • Ron van Dijk

  1 week geleden
  "Het ergste vond ze misschien nog wel wat ze haar ouders had aangedaan." En wat dacht je van die andere ouders, wiens zoon of dochter verslaafd is of nog geraakt? Een voorwaardelijke straf en wat uurtjes werk is veel te mild!
 • Dirk Peters

  1 week geleden
  één kilo heroïne en dan “ normaal minstens een gevangenisstraf op staat van acht maanden”?? Wat een lachertje. 8 maanden is al een bizar lichte straf in vergelijking met andere landen. En wat dat de aanklager? 240 uur washandjes vouwen eisen…

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei