Vrouw maakt foto van jongens die haar portemonnee stelen en belt de politie

DE KLOMP - Twee jongens zijn gisteren aangehouden voor diefstal van een portemonnee op station Veenendaal-De Klomp bij Veenendaal. De eigenaresse, een 24-jarige vrouw, speelde een grote rol bij de aanhouding.

Dat meldt de Veenendaalse politie op Facebook.

Het slachtoffer zag volgens de politie zaterdagmiddag hoe de jongens naast haar tas gingen zitten en haar portemonnee pakten. De vrouw pakte haar bezit terug, zette het duo op de foto en belde de politie.

 Dankzij het goede signalement konden de twee vrij snel daarna worden aangehouden. De minderjarige verdachten zitten vast voor onderzoek.

Volledig scherm
De foto van de verdachten op het plein bij station Veenendaal-De Klomp. © Politie
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Weggestuurde vrijwilligsters Toon Hermanshuis in Ede mogen niet terugkomen

    Weggestuur­de vrijwillig­sters Toon Hermans­huis in Ede mogen niet terugkomen

    ZUTPHEN / EDE - Twee ex-vrijwilligsters Atie van de Meent uit Ede en Nelleke Middendorp uit Lunteren mogen niet terugkeren op hun plek in het Toon Hermanshuis in Ede. De twee stapten naar de rechter om hun vrijwilligerswerk in het Gelderse Valleiziekenhuis waartoe het huis behoort terug te eisen. Maar de rechter oordeelde deze vrijdag dat de stichting het recht had de overeenkomst met de twee vrouwen te beëindigen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei