Volledig scherm
© Politie Ede/Facebook

Vuurwapen gevonden bij graafwerk in Ede

EDE - Bij graafwerkzaamheden in de omgeving van de Van der Hagenstraat in Ede is maandagavond een vuurwapen gevonden. Dat heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

De vondst werd dinsdag bij de politie gemeld door de ploeg die er aan het graven was. Agenten stelden na onderzoek ter plekke vast dat het een echt vuurwapen was. Daarop is het in beslag genomen.

De forensische opsporing onderzoekt het wapen. De resultaten daarvan zijn nog niet bekend, aldus de politie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Dit pluimveebedrijf in Lunteren kwam de fipronylcrisis te boven, en krijgt nu complimenten van minister Schouten
    PREMIUM
    VIDEO

    Dit pluimveebe­drijf in Lunteren kwam de fipronyl­cri­sis te boven, en krijgt nu complimen­ten van minister Schouten

    LUNTEREN - Vol overtuiging begonnen Jantine en Martijn van Veldhuizen tien jaar geleden een biologische pluimveehouderij aan de Vitterweg in Lunteren, in de boerderij van zijn grootouders. Dat ging jaren goed, tot in 2017 de fipronylcrisis ook hun bedrijf teisterde. Alle kippen werden geruimd, de kosten waren voor hen. Minister Carola Schouten bezocht maandagmiddag toevallig juist hun bedrijf tijdens haar bezoek aan Food Valley. En loofde hun doorzettingsvermogen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei