Gohya, de hond van Melanie Meijer, is al een maand vermist.
Volledig scherm
PREMIUM
Gohya, de hond van Melanie Meijer, is al een maand vermist. © Melanie Meijer

Waar is hond Gohya? ‘Afgelopen tijd is het heel stil’

vermissingLUNTEREN - Waar is Gohya, de hond van Melanie Meijer? De Australische herder is al een maand spoorloos in de omgeving van Lunteren.

3 reacties

 • Li Ja

  2 maanden geleden
  Mag het alleen gaan over dingen die u interesseren Mari van Delft ? Gelukkig zijn er genoeg mensen die het wel waarderen dat dit artikel geplaatst is ! Veel mensen zijn begaan met het lot van Gohya en hopen dat ze levend teruggevonden wordt. Het is fijn dat De Gelderlander hier aandacht aan wil besteden in de hoop dat iemand de gouden tip heeft ! Bedankt Jesse Reith voor het plaatsen van dit artikel !
 • Len van Straten

  2 maanden geleden
  Te gek voor woorden dat voor een vermissing van een hond een heel artikel geplaatst wordt. Valt nog mee dat er geen Amber alert is uitgevoerd.
 • H. Sengers

  2 maanden geleden
  Wolf misschien?
 1. Hendrik Jan had last van paniekaanvallen, nu helpt hij anderen: ‘Mijn rasoptimisme heeft me gered’
  PREMIUM
  het roer om

  Hendrik Jan had last van paniekaan­val­len, nu helpt hij anderen: ‘Mijn rasoptimis­me heeft me gered’

  BENNEKOM – Vijf of zes paniekaanvallen per dag had hij. Elke keer was hij blij als hij weer een dag had overleefd. Hendrik Jan Dekker (65) vertelt: ,,Vanaf mijn 18e. Veertig jaar van ellende heb ik gehad. Maar gelukkig is dat voorbij. Mijn rasoptimisme en de ontdekking van de psychosociale therapie hebben me gered, sterker nog, ik help nu anderen met deze therapie.”

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei