Volledig scherm
De dames van de Polar Bears worden gehuldigd na het behalen van de landstitel. © Herman Stöver

Waterpolosters in de bloemetjes gezet

EDE - De waterpolosters van het Edese Polar Bears zijn maandagavond gehuldigd voor het behalen van het landskampioenschap.

De grote dag was alweer een paar weken geleden, 23 april om precies te zijn. Toen pakten de waterpolosters van Polar Bears uit Ede het landskampioenschap na een zinderende tweede finalewedstrijd tegen het Leidse ZVL. Pas na strafworpen mochten de pupillen van coach Evangelos Doudesis voor de zesde keer in de historie de kampioensschaal omhoog houden. De laatste keer daarvoor was in 2010 geweest. 

Beeld

Maandagavond kwam de kersverse wethouder Sport Peter de Pater langs in zwembad De Peppel, de thuisbasis van de Berinnen, om de kampioenen officieel te huldigen. Natuurlijk sprak hij mooie woorden, maar hij had ook een cadeau voor de speelsters. De Pater overhandigde de selectie een beeld met de toepasselijke naam Samen. Het krijgt vast en zeker een mooi plekje in het clubhuis. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei