Volledig scherm
Bedrijvigheid in het geallieerde kamp op Wings for Freedom. © DG

Wegen afgesloten voor Wings of Freedom

EDE - Vanwege het evenement Wings of Freedom is de N224 zaterdag afgesloten tussen het tankstation bij De Klomp en de Kade. De afsluiting is van 08.00 tot 18.00 uur. 

Ook de Kade zelf is dicht voor het verkeer, van café De Kade tot de spoorwegovergang. Dit geldt voor vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur.

Parkeerkaart vooraf aanschaffen

Mensen die met de auto naar het evenement komen, moeten vooraf een parkeerkaart aanschaffen. Die zijn in verband met de verkeersveiligheid niet ter plekke te koop. Parkeerkaartverkoop ter plaatse zou tot filevorming kunnen leiden. 

De organisatie raadt iedereen zoveel mogelijk aan om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Er is een bewaakte fietsenstalling voor duizenden fietsen. Vanaf station Veenendaal-De Klomp rijden busjes om de bezoekers naar het evenemententerrein te vervoeren.

Eerste vliegtuigen geland

Woensdagochtend zijn de eerste vliegtuigen die zaterdag meedoen aan de vliegshow geland op het tijdelijke vliegveld bij de Kade. De rest van de zestig deelnemende kisten landt donderdag en vrijdag.

Alle info over vervoer en parkeren vind je hier.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei