Frank Hogestijn bij de binnentuin van zijn ‘longhouse’ op Deelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Hogestijn bij de binnentuin van zijn ‘longhouse’ op Deelen. © Gerard Burgers

Wel een opvang voor asielzoekers en arbeidsmigranten, maar geen appartementen in Deelen? Frank (62) begrijpt er niets van

Frank Hogestijn (62) snapt er niets van. De gemeente Ede ziet geen heil in zijn plan verblijven aan toeristen te verhuren in Deelen, omdat een ‘te groot en weinig onderscheidend aanbod’ kan leiden tot vaste bewoning of de komst van arbeidsmigranten. Ondertussen verrijst om de hoek mogelijk wél een groot opvangcentrum voor asielzoekers en arbeidsmigranten.

11 reacties

 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  Beste @Geert kolks, Helaas heeft de Gelderlander mijn onderbouwde feitenrelaas in antwoord op jouw post niet geplaatst. Dus laat ik maar volstaan met een kernachtiger reactie: Flauwekul.
 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Nederland is nu eenmaal door enkele politieke partijen in de uitverkoop gezet , kom maar naar Nederland lui lekkerland...! uitkeringen enz enz liggen klaar , en de Nederlanders zelf...? och die wachten wel 10 jaar of langer op een woning , die blijven toch wel werken om al die geluks zoekers aan de vreet te houden , en iedereen klaagt....maar tijdens verkiezingen stemmen ze toch vaak weer op die politieke partij waar ze dit allemaal aan te danken hebben...! hoe dom en naief kan je zijn...!
 • Lucas de Vries

  1 jaar geleden
  Ik denk dat hij het (uit financieel belang) niet wil begrijpen. ;)
 • Geert kolks

  1 jaar geleden
  @ Ceciel Buyser Deze asielzoekers komen niet hierheen om het arbeidstekort op te lossen. ze komen hier voor de welvaart die wij met zijn allen hebben opgebouwd
 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  Raar dat er wel een asielcentrum kan komen en een ander niet een paar huisjes mag verhuren aan natuurliefhebbers die alleen van de omgeving willen genieten want het is daar inderdaad heel mooi.

In samenwerking met indebuurt Ede