Frank Hogestijn bij de binnentuin van zijn ‘longhouse’ op Deelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Hogestijn bij de binnentuin van zijn ‘longhouse’ op Deelen. © Gerard Burgers

Wel een opvang voor asielzoekers en arbeidsmigranten, maar geen appartementen in Deelen? Frank (62) begrijpt er niets van

Frank Hogestijn (62) snapt er niets van. De gemeente Ede ziet geen heil in zijn plan verblijven aan toeristen te verhuren in Deelen, omdat een ‘te groot en weinig onderscheidend aanbod’ kan leiden tot vaste bewoning of de komst van arbeidsmigranten. Ondertussen verrijst om de hoek mogelijk wél een groot opvangcentrum voor asielzoekers en arbeidsmigranten.

12 reacties

 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Beste @Geert kolks, Helaas heeft de Gelderlander mijn onderbouwde feitenrelaas in antwoord op jouw post niet geplaatst. Dus laat ik maar volstaan met een kernachtiger reactie: Flauwekul.
 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Nederland is nu eenmaal door enkele politieke partijen in de uitverkoop gezet , kom maar naar Nederland lui lekkerland...! uitkeringen enz enz liggen klaar , en de Nederlanders zelf...? och die wachten wel 10 jaar of langer op een woning , die blijven toch wel werken om al die geluks zoekers aan de vreet te houden , en iedereen klaagt....maar tijdens verkiezingen stemmen ze toch vaak weer op die politieke partij waar ze dit allemaal aan te danken hebben...! hoe dom en naief kan je zijn...!
 • Lucas de Vries

  2 maanden geleden
  Ik denk dat hij het (uit financieel belang) niet wil begrijpen. ;)
 • Geert kolks

  2 maanden geleden
  @ Ceciel Buyser Deze asielzoekers komen niet hierheen om het arbeidstekort op te lossen. ze komen hier voor de welvaart die wij met zijn allen hebben opgebouwd
 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  Raar dat er wel een asielcentrum kan komen en een ander niet een paar huisjes mag verhuren aan natuurliefhebbers die alleen van de omgeving willen genieten want het is daar inderdaad heel mooi.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei