Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Politie

Wie sloegen een man met honkbalknuppels bewusteloos in Lunteren?

LUNTEREN - Twee mannen hebben vorige week donderdagochtend (27 februari) op de Haverkamp in Lunteren een man met honkbalknuppels bewusteloos geslagen. Zij vielen hem van achteren aan op het moment dat hij in zijn bestelbus wilde stappen. Het duo beroofde de man van zijn telefoon. 

In het televisieprogramma Opsporing Verzocht is vanavond  een oproep te zien van de politie. Daarin wordt een beroep gedaan op mogelijke getuigen die op de bewuste donderdag iets hebben meegekregen van de straatroof. 

De ernstige mishandeling en het extreme geweld wijzen volgens de politie erop dat het mogelijk om een gerichte aanval op het slachtoffer ging. Het slachtoffer kon slechts van één van de aanvallers een beschrijving geven. Die man zou een donkergetinte twintiger van 1,80 meter zijn met een smal postuur. 

De politie hoopt dat mogelijk een krantenbezorger of iemand die de hond vroeg uitliet iets verdachts gezien heeft in de buurt van de Haverkamp. Eventuele beelden van bewakingscamera's zijn welkom bij de politie. 

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei