Corine Wagner van kledingzaak Rootz in Rhenen: ,,Als het QR-code checken zou betekenen dat we binnen geen mondkapje meer op hoeven, dan teken ik daar voor. In communiceer hier de hele dag met klanten, dan is het ook fijn om elkaar te kunnen zien.”
Volledig scherm
PREMIUM
Corine Wagner van kledingzaak Rootz in Rhenen: ,,Als het QR-code checken zou betekenen dat we binnen geen mondkapje meer op hoeven, dan teken ik daar voor. In communiceer hier de hele dag met klanten, dan is het ook fijn om elkaar te kunnen zien.” © Herman Stöver

Winkeliers niet onder indruk van nieuwe maatregelen; 2G voor één een must, voor ander ingewikkeld

WAGENINGEN/EDE/VEENENDAAL/RHENEN - Winkeliers in de regio zijn niet echt onder de indruk van de maatregelen die vanaf vandaag voor hen gelden. Het kabinet kondigde vrijdagavond aan dat niet-essentiële winkels om zes uur hun deuren moeten sluiten en dat er weer anderhalve meter afstand gehouden moet worden.

11 reacties

 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  We hebben kunnen leren van Israël - zij zijn 3 maanden eerder begonnen met vaccineren. Ze kwamen er achter dat het vaccin na 6 maanden in kracht afneemt en na 9 maanden is uitgewerkt, het eerst bij oude mensen... de Boosterprik hebben ze afgelopen zomer geregeld. NL wil dit ook gaan doen maar door de griepprik moest de GGD dit uitstellen tot half december * helaas met de gevolgen wat we nu meemaken. De goed bedoelde griepprik heeft ons genekt.
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  De QR-code is niet meer veilig omdat na 9 maanden het vaccin is uitgewerkt. Half december start de GGD met de Boosterprik omdat eerst de griep vaccinatie klaar moet zijn. Hierdoor zijn ze te laat met de Boosterprik en zijn er weer veel besmettingen, de griepspuit heeft ons genekt.
 • Marco Wegma

  2 maanden geleden
  En dan maar niet naar de winkel. Bestel wel op internet goedkoper en geen gezeik over die 2G ellende
 • Marco Wegma

  2 maanden geleden
  De winkeliers worden boa’s …..
 • Sonne Bon

  2 maanden geleden
  Prima dat ze dat invoeren , maar dan ook graag 3 weken daarna goeie rapporten dat het werkt.. maar dat gaat nket lukken want al die nieuwe varianten daar werken de vaccins niet tegen...

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei