Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Zaak ‘verdwenen’ slachtoffer vechtpartij Ede in Opsporing Verzocht

EDE - Een vreemde zaak dinsdagavond in Opsporing Verzocht: het slachtoffer van een vechtpartij tussen een aantal mannen in Ede is verdwenen. De politie is op zoek naar deze man, die zwaargewond raakte.

Voorbijgangers aan de van Ostadelaan in Ede zijn woensdag 31 juli getuige van een worsteling tussen een aantal mannen, waarbij in ieder geval één man zwaargewond raakt. Gealarmeerde agenten treffen daarna in een woning een grote hoeveelheid bloed aan, sporen van weggeveegd bloed en verpakkingsmateriaal voor softdrugs. 

De zwaargewonde man is echter nergens te bekennen. De politie zegt voor een raadsel te staan. In de uitzending van dinsdagavond, om 20.30 uur op NPO1, wordt een reconstructie van de gebeurtenissen getoond. De politie vermoedt dat het om een uit de hand gelopen drugsdeal gaat.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei