Ziekenhuis Gelderse Vallei is de eerste met uitgebreid menu voor patiënten met kauw- en slikklachten: maar hoe smaakt het?

videoEDE - Als eerste ziekenhuis in Nederland heeft Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede een uitgebreide menukaart voor patiënten met kauw- en slikklachten ontwikkeld. Dat maakt het eten voor deze groep een stuk prettiger.

2 reacties

 • Gert Vermeulen

  1 maand geleden
  Oh meneer of mevrouw Cattel wat zijn we weer lekker bezig. Ikzelf ben zelf 2 keer opgenomen geweest in het betreffende ziekenhuis. Mij maakt het niet uit hoe iemand eruitziet. Het voorgeschotelde eten is prima te verteren en de medewerkers in de keuken verdienen een pluim.
 • M.G. Cattel

  1 maand geleden
  Graag een kok zonder lange baard!
 1. Vrouw staat vaker voor dichte deur bij gemeente dan man: ‘Dit is niet meer van deze tijd, wel de lasten, niet de lusten’
  PREMIUM
  4

  Vrouw staat vaker voor dichte deur bij gemeente dan man: ‘Dit is niet meer van deze tijd, wel de lasten, niet de lusten’

  Vrijwel standaard hebben alleen mannen bij gemeenten toegang tot belangrijke privégegevens over hun huishoudens. Dat blijkt uit onderzoek van deze krant. Het gaat om informatie die gemeenten digitaal beschikbaar stellen. Het gezaghebbende College voor de Rechten van de Mens vindt dat gemeenten vanuit het oogpunt van gelijke behandeling hun beleid moeten aanpassen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei