Volledig scherm
Wil Groenen met zijn hondje Diamond. © Herman Stöver

Zonder tassen de winkel uit

ValleivolkWil Groenen staat met zijn hondje Diamond midden in de Dorpsstraat in Lunteren. Hij is samen met zijn vrouw naar de zomermarkt gekomen. 

,,We komen uit Reusel in Noord-Brabant, maar staan met de stacaravan op de camping in Eck en Wiel’’, meldt Groenen. ,,Ik vind het prettig om daar mensen te ontmoeten en ik word natuurlijk helemaal blij als het ook nog mooi weer is.’’ Dan is hij deze dag niet onverdeeld gelukkig, want er is zojuist een flinke bui gevallen.

Droog

Gelukkig zijn er ook een hoop winkels waar het droog is. ,,Mijn vrouw vindt het ook leuk om te winkelen. Dus dat komt goed uit.’’ ,,En weet je waar hij het aller gelukkigst is?’’, komt vrouwlief ertussen. ,,Als ik zonder tassen weer uit de winkel kom’’, beantwoordt ze meteen haar vraag.

Valleivolk (811)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei