Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Zorgvilla Decor in Ede krijgt opnieuw reprimande van inspectie: cliëntenstop totdat zaken op orde zijn

EDE - Opnieuw heeft Zorgvilla Decor in Ede een berisping gekregen van de gezondheidsinspectie. De instelling voldoet niet aan de eisen en krijgt vier maanden de tijd om de zaken op orde te krijgen. Tot die tijd mogen er geen nieuwe cliënten worden aangenomen.

4 reacties

 • Cor Horzelenberg

  2 maanden geleden
  A.M. Berben kent mij blijkbaar, ik ken u volgens mij niet. En Regina, de hoeveelste is het volgens jou. In oktober 2021 was alles in orde volgens de IGJ. De verbeteringen zijn volledig gehandhaafd. Lees nog eens de wonderlijke tegenstijdigheden in het rapport. Maaaar wij gaan er weer voor om de IGJ tevreden te stellen. Onze bewoners en hun familie zijn dat gelukkig al bijna 20 jaar.
 • Regina Vlot

  2 maanden geleden
  En nu doorpakken dit is de zoveelste reprimande al
 • John Bluhmen

  2 maanden geleden
  En bij Vreedenhoff in Arnhem kijkt de Inspectie weg! Schande!
 • A.M. Berben

  2 maanden geleden
  Horzelenberg laat duidelijk zien dat het hem kennelijk alleen maar om geld gaat. Eerder voerde hij slechts wijzigingen door onder dwang, maar zodra de inspectie weg is, laat hij die wijzigingen maar weer vallen. Een "ander soort zorg" mag nooit minder zijn dan de eisen die hieraan gesteld mogen worden op basis van regels en richtlijnen want dat maakt die liefdevolle meer persoonlijke vorm van zorg ontzettend "duur" wanneer daar kwaliteit voor moet worden ingeleverd. Misschien maar sluiten dan?

In samenwerking met indebuurt Ede