Volledig scherm
Automobilist rijdt lantaarnpaal uit de grond in Eindhoven © Persbureau Sander van Gils

Automobilist verliest controle en rijdt lantaarnpaal uit de grond in Eindhoven

EINDHOVEN - Een automobilist is vrijdagmiddag met zijn auto van de weg geraakt op de Karel De Grotelaan in Eindhoven en reed vervolgens een lantaarnpaal uit de grond. Hij is door een toevallig passerende ambulance geholpen aan een hoofdwond. 

Door nog onbekende reden verloor de man controle over de auto, raakte van de weg en klapte op een lantaarnpaal. De klap was zo hard dat de lantaarnpaal meegaf en omviel. De man raakte lichtgewond en is in de ambulance behandeld. 

Er wordt onderzoek gedaan naar het ongeval. De politie heeft de rijbaan vrijgemaakt en verklaringen opgenomen. De auto zal moeten worden weggesleept. 

Volledig scherm
Automobilist rijdt lantaarnpaal uit de grond in Eindhoven © Persbureau Sander van Gils
  1. Verkorte Lichtjesroute uit Eindhoven voor vijfde keer in Bayeux
    PREMIUM

    Verkorte Lichtjes­rou­te uit Eindhoven voor vijfde keer in Bayeux

    EINDHOVEN - We halen er altijd het bevrijdingsvuur, en een keer in de vijf of tien jaar geeft Eindhoven letterlijk iets terug aan de Franse stad Bayeux. ,,Ter gelegenheid van de 75-jarige herdenking van D-Day, de landing van de geallieerden bij Bayeux, brengen wij het licht, dat symbool staat voor de warmte van onze vriendschapsband, naar Normandië", filosofeert voorzitter Ivo Baijens van de Eindhovense Lichtjesroute.