Volledig scherm
PREMIUM
Bevrijdende Vleugels in Best.

Bevrijding beweegt iedereen

BEVRIJDING 75 JAAREINDHOVEN - De viering van 75 jaar bevrijding in de regio brengt heel veel mensen in beweging. ,,Als je alle evenementen wilt bezoeken, kom je tijd tekort."

De supermarkt of de slijter die een 'bevrijdingsbier' in de aanbieding heeft en graag iets uit het museum leent om tijdelijk bij dat bier in de winkel te zetten. De fotografieclub. De bibliotheek. Een gemeente.

  1. Zoon van overleden scooterrijdster doet emotionele oproep aan doorrijder om zich te melden: ‘Ze hebben m'n moeder afgepakt’

    Zoon van overleden scooter­rijd­ster doet emotionele oproep aan doorrijder om zich te melden: ‘Ze hebben m'n moeder afgepakt’

    EINDHOVEN - De politie heeft in het opsporingsprogramma Bureau Brabant camerabeelden vrijgegeven van de auto die doorreed na een aanrijding op zondag 15 september met een scooterrijdster (66) op de Elzentlaan in Eindhoven. De vrouw overleed een dag na de aanrijding. De politie roept de inzittenden van de auto, een donkerblauwe Opel Zafira, op zich te melden. Ook de zoon van het slachtoffer riep de doorrijder in het programma op zich te melden.