De Scheidingstraat gezien vanaf de Boutenslaan (Ring) met links het nieuwe Labrehuis van Neos en rechts het Sociaal Pension van Springplank040.
Volledig scherm
PREMIUM
De Scheidingstraat gezien vanaf de Boutenslaan (Ring) met links het nieuwe Labrehuis van Neos en rechts het Sociaal Pension van Springplank040. © Kees Martens/DCI Media

Bewoners Scheidingstraat in Eindhoven zijn overlast beu van cliënten daklozeninstellingen Neos en Springplank040

EINDHOVEN - Brandstichting, twee steekpartijtjes, drugsdealers, het bezorgen van lachgas en zelfs het beschieten van een huis met een balletjespistool. De bewoners van de Scheidingstraat in Eindhoven hebben genoeg van de overlast die veroorzaakt wordt door cliënten van Neos en Springplank040 en de lieden die zij aantrekken. 

  1. Voetbalseizoen zonder ouders langs de zijlijn zit er op; voor de een ’n verschrikking, voor de ander gewoon rust
    PREMIUM

    Voetbalsei­zoen zonder ouders langs de zijlijn zit er op; voor de een ’n verschrik­king, voor de ander gewoon rust

    EINDHOVEN/HELMOND - Het was afzien voor sommige ouders die vanwege de coronamaatregelen hun kroost niet mochten toejuichen langs de zijlijn. Voor de een ’n verschrikking (‘mijn kind heeft me nodig’), maar voor de ander een zegen (‘wat een rust zonder al dat geschreeuw’). Een rondje langs VV Gestel en HVV Helmond nu dat bijzondere voetbalseizoen voor de clubs erop zit.