Een impressie van het nieuwe bezoekerscentrum voor Vonk
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van het nieuwe bezoekerscentrum voor Vonk © Studio Marco Vermeulen

Bezoeker wandelt straks over het dak van Vonk, ontwerp van nieuw Eindhovens museum gepresenteerd

EINDHOVEN - Alle seinen staan op groen voor de komst van het nieuwe stadsmuseum Vonk. Tot die conclusie komt het Eindhovense college na uitvoerig onderzoek en raadpleging van een externe onafhankelijk partij. 

 1. 
Superkampioen Henk Hulsen maakt van pijproken bijna wetenschap; ‘Het vraagt om pure concentratie en natuurlijk een geheim’
  PREMIUM

  Superkam­pi­oen Henk Hulsen maakt van pijproken bijna wetenschap; ‘Het vraagt om pure concentra­tie en natuurlijk een geheim’

  SON EN BREUGEL - De absolute kampioen in het ‘pijp roken’. Dat mag zonder schroom gezegd worden over Henk Hulsen, raadslid van het CDA in Son en Breugel. Al jaren sleept hij al pijprokend allerlei titels in de wacht en ook afgelopen weekend deed hij het weer in België. ,,Ik heb hier blijkbaar een enorme aanleg voor. Maar m’n geheim geef ik niet prijs.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?