Expeditie E, dat vorig jaar april haar deuren opende, moet vanwege stijgende kosten de deuren alweer sluiten wanneer het huurcontract afloopt.
Volledig scherm
PREMIUM
Expeditie E, dat vorig jaar april haar deuren opende, moet vanwege stijgende kosten de deuren alweer sluiten wanneer het huurcontract afloopt. © DCI Media

Bibliotheek Expeditie E gaat deuren weer sluiten

EINDHOVEN - Bibliotheek Expeditie E in Winkelcentrum Woensel gaat zijn deuren na anderhalf jaar weer sluiten, daarnaast verdwijnt de studentenkorting, gaan andere tarieven omhoog en het activiteitenaanbod omlaag. Deze bezuinigingen zijn gevolg van stijgende kosten en een gelijkblijvende subsidie. 

 1. Autodealer Driessen start ‘vervoerswinkel’ in Eindhovense binnenstad
  PREMIUM

  Autodealer Driessen start ‘vervoers­win­kel’ in Eindhoven­se binnenstad

  EINDHOVEN - Nog even een auto en een fiets regelen tijdens een rondje shoppen in de Eindhovense binnenstad. Alsof het een nieuwe smartphone is. Regionale autoreus Driessen Autogroep in Eindhoven en Helmond gooit het roer om en opent komend jaar een winkel in de stad. Klanten regelen daar hun auto voor het komend jaar, leasen direct een e-bike en boeken een deelscooter. En zo draait het niet meer om bezit, maar om het gebruik.
 1. Harde knallen, bange buurtbewoners: vuurwerk zorgt voor onrust in Arnhem
  Play

  Harde knallen, bange buurtbewo­ners: vuurwerk zorgt voor onrust in Arnhem

 2. Kippenkoning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten
  Play

  Kippenko­ning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten