Impressie van het nieuwe museum Vonk in Eindhoven. Het dak wordt toegankelijk voor wandelaars.
Volledig scherm
Impressie van het nieuwe museum Vonk in Eindhoven. Het dak wordt toegankelijk voor wandelaars. © Studio Marco Vermeulen

Buurt blijft zich verzetten tegen komst Vonk, ontwerp verandert daar niets aan

EINDHOVEN - Buurtvereniging Genneperzijde blijft zich verzetten tegen de komst van museum Vonk, de voorgenomen uitbreiding van het preHistorisch Dorp met het Eindhoven Museum in Genneper Parken. Het donderdag gepresenteerde voorlopig ontwerp verandert daar niets aan.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. 
Superkampioen Henk Hulsen maakt van pijproken bijna wetenschap; ‘Het vraagt om pure concentratie en natuurlijk een geheim’
  PREMIUM

  Superkam­pi­oen Henk Hulsen maakt van pijproken bijna wetenschap; ‘Het vraagt om pure concentra­tie en natuurlijk een geheim’

  SON EN BREUGEL - De absolute kampioen in het ‘pijp roken’. Dat mag zonder schroom gezegd worden over Henk Hulsen, raadslid van het CDA in Son en Breugel. Al jaren sleept hij al pijprokend allerlei titels in de wacht en ook afgelopen weekend deed hij het weer in België. ,,Ik heb hier blijkbaar een enorme aanleg voor. Maar m’n geheim geef ik niet prijs.”