Het witte hoekpand rechts wil de eigenaar ombouwen tot vijf appartementen. Omwonenden aan de Strijpsestraat in Eindhoven maken daar bezwaren tegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het witte hoekpand rechts wil de eigenaar ombouwen tot vijf appartementen. Omwonenden aan de Strijpsestraat in Eindhoven maken daar bezwaren tegen. © Google Maps

Buurtbewoners tegen appartementen in oud kantoorpand aan Strijpsestraat in Eindhoven

DEN HAAG/EINDHOVEN – Volgens twee bewoners van de Strijpsestraat is een bouwplan voor een vijftal appartementen en studio’s in een oud kantoorpand de druppel die de emmer doet overlopen.

  1. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.