Eindhovenaar Peer (57) werd op 21 juli 2020 dood gevonden in de woning in Eindhoven waar hij verbleef.
Volledig scherm
Eindhovenaar Peer (57) werd op 21 juli 2020 dood gevonden in de woning in Eindhoven waar hij verbleef. © Fotopersburo Bert Jansen

Doodsoorzaak onduidelijk: Eindhovense vrouw niet vervolgd voor doden huisgenoot Sparrenstraat

EINDHOVEN - De Eindhovense (61) die werd verdacht van het doden van haar huisgenoot in hun woning aan de Sparrenstraat wordt niet vervolgd. Het Nederlands Forensisch Instituut kon de exacte doodsoorzaak van de man (57) die op 21 juli dood in de woning lag - niet meer achterhalen. Daardoor is haar mogelijke betrokkenheid niet meer vast te stellen, aldus het Openbaar Ministerie.

 1. ‘Actievoerders tegen coronamaatregelen richten agressie steeds georganiseerder op politiemensen’
  PREMIUM

  ‘Actievoer­ders tegen coronamaat­re­ge­len richten agressie steeds georgani­seer­der op politiemen­sen’

  EINDHOVEN - Demonstranten tegen de coronamaatregelen bereiden hun confrontaties met de politie steeds grondiger voor. Ze delen ter voorbereiding foto's uit van politiemensen en undercover-agenten worden tijdens de demonstraties gefilmd en steeds agressiever bejegend. In een video op social media roept een actievoerder mensen op zich aan te melden om georganiseerd op te treden tegen de politie. De Nederlandse Politiebond maakt zich grote zorgen.
 2. Tijdelijke woningen voor 30 jaar in Eindhoven? Alleen zo kunnen we snel bouwen, zegt wethouder
  PREMIUM

  Tijdelijke woningen voor 30 jaar in Eindhoven? Alleen zo kunnen we snel bouwen, zegt wethouder

  EINDHOVEN - Permanent woningen bouwen aan de Castiliëlaan in Eindhoven is tegen de afspraken in de regio. Maar tijdelijk - voor 10 of 15 jaar - huizen neerzetten is onbetaalbaar; dan moeten de kosten in te korte tijd terugverdiend worden. ,,Dus is de termijn opgerekt tot 30 jaar", zegt wethouder Yasin Toronoglu. ,,Een theoretisch gedrocht, maar zo kunnen we wel snel woningen bouwen waar veel mensen om zitten te springen.”
 1. Collega's brengen zieke agent Harry (62) een laatste groet
  Play

  Collega's brengen zieke agent Harry (62) een laatste groet

 2. A15 dwars door Helhoek: buurtbewoners blijven in spanning
  Play

  A15 dwars door Helhoek: buurtbewo­ners blijven in spanning