De Sonse leverancier van koffieautomaten Maas, met zo'n 550 medewerkers, komt in Belgische handen. Miko in Turnhout neemt het bedrijf over.
Volledig scherm
PREMIUM
De Sonse leverancier van koffieautomaten Maas, met zo'n 550 medewerkers, komt in Belgische handen. Miko in Turnhout neemt het bedrijf over. © Maas

Door corona nauwelijks koffie op kantoor, maar automatenreus Maas is dip bijna te boven

SON - Kantoorkoffie werd het afgelopen jaar nauwelijks gedronken. Maar de omzetdip die dat veroorzaakte, is de automatenleverancier Maas inmiddels een heel eind te boven. Het Sonse bedrijf komt trouwens weer in andere handen: koffiereus Miko in Turnhout lijft Maas in.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.