Op Eckartdal krijgt Youri, die met zijn woongroep in quarantaine zit, een verrassingsvoorstelling van Sint en zijn pieten.
Volledig scherm
Op Eckartdal krijgt Youri, die met zijn woongroep in quarantaine zit, een verrassingsvoorstelling van Sint en zijn pieten. © Kees Martens/DCI Media

Een coole sinterklaassurprise voor Youri

EINDHOVEN - Toen de hartenkreet van Youri’s moeder binnenkwam met de vraag om iets leuks voor haar zoon te organiseren, hoefde het CKE niet lang na te denken. Een saxofoon spelende Sinterklaas met een trompetpiet en zangeres werden opgetrommeld en bezoeken Youri, die al een week in isolatie zit.

  1. Wie vloog er uit de bocht tijdens de Kempenrally in 1959?

    Wie vloog er uit de bocht tijdens de Kempenral­ly in 1959?

    EINDHOVEN - Een foto gemaakt tijdens de Kempenrally in 1959. Volgens fotograaf Frans van Mierlo is de foto gemaakt ter hoogte van hotel ’t Silveren Seepaerd in Eindhoven. Was hier de start of de finish en wie reed er dat jaar mee tijdens de rally? Ook horen we graag wie de winnaar was en komen we in contact met lezers die nog een leuke anekdote over de rally hebben. Reageren kan via d.hoekstra@ed.nl. Kijk ook op ed.nl/oudedoos of onder dit artikel voor meer foto’s.