Busstation Neckerspoel in Eindhoven met gebouw Noordzicht; eigenaar ASR en NS maken plannen om dit pand te vergroten met enkele verdiepingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Busstation Neckerspoel in Eindhoven met gebouw Noordzicht; eigenaar ASR en NS maken plannen om dit pand te vergroten met enkele verdiepingen. © Bert Jansen

Eindhoven maakt geen uitzondering: ook TU/e en NS mogen vastgoed niet zomaar verkopen; plan District-E krijgt steun meerderheid raad


EINDHOVEN - Ook voor de TU/e en de NS geldt dat ze grond en panden in het gebied rond Fellenoord en station in Eindhoven die ze willen verkopen, éérst aan moeten bieden aan de gemeente. Wethouder Yasin Torunoglu wil geen uitzondering maken. 

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.