Sportende of wandelende vrouwen in leggings werden door een jonge Eindhovnaar aangesproken en vervolgens ruw betast. Dat gebeurde onder andere in de Genderparken en het Anne Frank-plantsoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sportende of wandelende vrouwen in leggings werden door een jonge Eindhovnaar aangesproken en vervolgens ruw betast. Dat gebeurde onder andere in de Genderparken en het Anne Frank-plantsoen. © Peter Hilz

Eindhovenaar (21) kan niet afblijven van vrouwen in leggings en moet daarom snel in behandeling

DEN BOSCH – Goed, op Instagram zoekt een jonge Eindhovenaar het randje op qua seksueel gedrag. Maar dat hij zeven vrouwen, waaronder een dertienjarig meisje, stevig zou hebben bevoeld en geknepen, dat is niet waar, vertelde hij maandagochtend in de rechtbank.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    8

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?