Impressie van het nieuwbouwplan voor het Eurobuilding naast het Philips Stadion aan de PSV-laan in Eindhoven. Diederendirrix/Van Aken Architecten.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van het nieuwbouwplan voor het Eurobuilding naast het Philips Stadion aan de PSV-laan in Eindhoven. Diederendirrix/Van Aken Architecten. © Interesting Vastgoed

Eurobuilding naast PSV-stadion in Eindhoven wordt helemaal gesloopt voor de bouw van 480 woningen

EINDHOVEN - Het Eurobuilding naast het PSV-stadion wordt helemaal gesloopt. Het pand dat ooit gebouwd werd voor de Europese kampioenschappen voetbal in 2000 maakt plaats voor een woontoren van 100 meter en een lager woningblok voor in totaal 480 huurwoningen. 

  1. Hennie van der Heijden (1943-2020) was helemaal gelukkig als ze met haar hengel aan de waterkant zat
    PREMIUM
    IN HERINNERING

    Hennie van der Heijden (1943-2020) was helemaal gelukkig als ze met haar hengel aan de waterkant zat

    EINDHOVEN - Met een hengeltje langs de waterkant, of in een bootje op het water. De gezamenlijke liefde voor het vissen liep als een rode draad door het huwelijk van Hennie en Wim van der Heijden. Ze waren vismaatjes en zaten, als het maar even kon, elke vrije dag of vakantie aan het water. Hennie overleed op 31 januari 2020 in het MMC, terwijl Wim in het Catharina Ziekenhuis lag te herstellen na een operatie vanwege longkanker.