Het incident in een enkel beeld gevangen. Terwijl rechts wordt gevochten voor het leven van een vrouw die met 134 km/u van haar fiets werd geschept, staat de dader hoogstwaarschijnlijk links in de file, op de terugweg naar Helmond. In het midden ligt de fiets.
Volledig scherm
PREMIUM
Het incident in een enkel beeld gevangen. Terwijl rechts wordt gevochten voor het leven van een vrouw die met 134 km/u van haar fiets werd geschept, staat de dader hoogstwaarschijnlijk links in de file, op de terugweg naar Helmond. In het midden ligt de fiets. © Bert Jansen

Feestende Helmonder reed met 130 km/u been van vrouw af, komt weg met 5 maanden cel en vecht dat nu aan

DEN BOSCH – Volgens Twitteraars zou een paar jaar cel niet genoeg zijn voor een Helmondse knul. Hij reed met ruim 130 kilometer per uur een vrouw van haar fiets, liet haar voor dood achter op weg naar de coffeeshop en stond even later op de terugweg doodleuk in de file veroorzaakt door medici die haar leven net konden redden maar niet haar been. Zijn straf? Vijf maanden cel.

  1. Doodskreten en ‘betalen, betalen’: buren horen ijzingwekkende geluiden tijdens aanval met hakbijl in Eindhoven
    PREMIUM
    UPDATE / VIDEO

    Doodskre­ten en ‘betalen, betalen’: buren horen ijzingwek­ken­de geluiden tijdens aanval met hakbijl in Eindhoven

    EINDHOVEN - In de Otterstraat in Eindhoven is zondag even na middernacht een man (34) door twee andere mannen zwaar mishandeld. Volgens meerdere getuigen werd hij geslagen met een hakbijl en een ijzeren staaf. Daarbij werd volgens buren geschreeuwd: ,,Betalen, betalen!” Het slachtoffer was zwaargewond maar de verwondingen waren volgens de politie niet levensbedreigend.