Volledig scherm
PREMIUM
Spelers van Wodan tijdens de training donderdagavond © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Geen kantine, dus bier van de Jumbo voor vriendenteam van voetbalvereniging Wodan in Eindhoven

EINDHOVEN - Bij voetbalvereniging Wodan heerst vooral berusting over het besluit van de gemeente om de club volgend jaar op te heffen. Het bestuur wil vooral vechten voor de toekomst van de leden.

Het is waterkoud als er donderdagavond getraind wordt door de jeugdteams van voetbalvereniging Wodan in Eindhoven. Op de sportvelden aan de Oude Bosschebaan in Woensel, waar in 2011 een hagelnieuw sportcomplex verrees, is de stemming prima. Het nieuws dat hun club per volgend seizoen ophoudt te bestaan is niet eens zo hard aangekomen, vertellen veel ouders en vrijwilligers. ,,Het rommelt al een paar jaar dus dan komt het natuurlijk niet echt als een verrassing”, aldus Sanna Elkadiri die aandachtig toeschouwer is bij de training van haar zoontje Sami (9).

  1. Eindhovense Emma met gipsvlucht naar huis gebracht: ‘Het was aan boord heel gezellig’

    Eindhoven­se Emma met gipsvlucht naar huis gebracht: ‘Het was aan boord heel gezellig’

    De eerste en enige gipsvlucht van het jaar bracht vandaag zeven pistepechvogels van Oostenrijk naar Rotterdam The Hague Airport. Emma Lievers uit Eindhoven is een van hen. Zij ging op een van de pistes van Saalbach onderuit en vreest nu voor een gescheurde kruisband. De vlucht met andere pechvogels vond ze prettig: gedeelde smart is halve smart. ,,Het was aan boord heel gezellig”, zegt ze. ,,En het is fijn om van deur tot deur gebracht te worden.”