Ton Kooymans (links) en Stefan Bukkems hebben een fietsenstalling ontworpen die bruikbaar is voor alle moderne fietsen. Op de High Tech Campus in Eindhoven staat een proefopstelling.
Volledig scherm
PREMIUM
Ton Kooymans (links) en Stefan Bukkems hebben een fietsenstalling ontworpen die bruikbaar is voor alle moderne fietsen. Op de High Tech Campus in Eindhoven staat een proefopstelling. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Geen slag meer in je wiel door nieuw fietsenrek van Ton Kooymans uit Eindhoven

EINDHOVEN - Met fietsmand aan het stuur, extra dikke banden of dure elektrische fiets; zoveel smaken zoveel fietsmodellen. Maar moderne fietsen passen vaak niet in de doorsnee fietsenrekken. Ontwerper Ton Kooymans uit Eindhoven bedacht de oplossing.  

  1. Wie vloog er uit de bocht tijdens de Kempenrally in 1959?

    Wie vloog er uit de bocht tijdens de Kempenral­ly in 1959?

    EINDHOVEN - Een foto gemaakt tijdens de Kempenrally in 1959. Volgens fotograaf Frans van Mierlo is de foto gemaakt ter hoogte van hotel ’t Silveren Seepaerd in Eindhoven. Was hier de start of de finish en wie reed er dat jaar mee tijdens de rally? Ook horen we graag wie de winnaar was en komen we in contact met lezers die nog een leuke anekdote over de rally hebben. Reageren kan via d.hoekstra@ed.nl. Kijk ook op ed.nl/oudedoos of onder dit artikel voor meer foto’s.